نویسنده: عبدالحسین خسروپناه



 
جریان فراماسونری، عامل و ریشه اصلی همه ضد فرهنگ ها در جوامع بشری است و به همین دلیل، ضرورت دارد که به عنوان گفتار مستقلی بدان پرداخته می شود.
واژه فراماسونری از واژه انگلیسی freestone mason به معنی سنگ تراش ظریف کار یا بنّای آزاد گرفته شده است. اعضای فراماسونری را فراماسون یا ماسون و ساختمان و مرکز فعالیت ماسون ها را لژ می نامند. پیشینه ماسون ها، ارتباطی با ماسون دوره جدید ندارد. توضیح مطلب این که بعد از سقوط امپراتوری روم و ویرانی شهرها و تبدیل آن ها به دهکده های کوچک، مردم به توسعه شهری پرداختند و با تجارت به ثروت های زیادی دست یافتند. ماسون ها یا معماران به دلیل ساختن کلیساها، هسته اصلی تشکیل دهنده شهرها بودند. این افراد از آموختن حرفه خود به دیگران جلوگیری می کردند و پاداش مادی فراوانی می بردند. اتحادیه فراماسون ها یا بنایان آزاد به عنوان سازمان صنفی در سال 1093 میلادی شکل گرفت در آن زمان فراماسون ها یک سازمان صفنی به شمار می آمدند و هیچ جنبه سیاسی نداشتند و تنها با تشکیل کلاس هایی (لژها) سعی در پیشبرد اهداف صنفی خود داشتند و این اهداف تا آخر قرن هفدهم ادامه یافت. سال 1717 میلادی، آغاز انحراف مسیر فراماسون ها توسط انگلیسی ها بود. محافل جدید این جریان در قرن هفدهم، کشورهای فرانسه، هند، آلمان، هلند، سوئد، پرتقال، ایتالیا و غیره را در برگرفت و از مرز 1600 لژ گذشت. همه این لژها موظف بودند اصول و عقاید خود را مخفی نگه دارند. فراماسون ها در همین دوره بود که تاریخ باستانی برای خود ساختند و سلسله خود را به حضرت آدم نسبت دادند.
فراماسونری، اولین جنبش روشنفکری در ایران به شمار می آید. اعضای این جنبش به جهت سری بودن اطلاعات، سوگند می خوردند که در بیرون از لژ، مطالب را فراموش کنند. این رویکرد، وجه تسمیه فراموشخانه برای لژهای فراماسونری در ایران گردید. فعالیت فراماسون ها در دوره قاجار و پهلوی اول، بیشتر محدود به عرصه فرهنگی بود ولی برخی از آنها توانستند به مقامات حکومتی دست یابند. میرزا ملکم خان، روشنفکر تحصیلکرده پاریس، اولین لژ فراماسونری ایران را با حمایت میرزا آقاخان صدر اعظم تأسیس کرد. ولی فعالیت های مخالف با مصالح جامعه سبب شد تا به دستور ناصرالدین شاه، لژ او تعطیل گردد و به عراق تبعید شود. پیگیری میرزا حسن خان مشیرالدوله، باعث عفو او شد و سپس سفیر ایران در مصر و انگلستان و در سلطنت مظفرالدین شاه، سفیر ایران در رم شد و خیانت های متعددی مرتکب گردید.
لژهای فراماسونری متعددی همچون لژ پهلوی و لژ مولوی در ایران با گسترش روابط سیاسی میان انگلستان و حکومت پهلوی دوم تأسیس شد و رجال و فعالان سیاسی و نمایندگان مجلس شورا و سنا مانند: حسنعلی منصور، عباس آرام و شریف امامی در آنها عضویت یافتند. و فعالیت های عمده ای همچون مسأله کاپیتولاسیون در جهت حفظ منافع دولت های غربی به ویژه انگلستان انجام دادند. (1)

اعتقادات فراماسونری

اعتقادات متفاوت در ماسون ها، دلیل بر نفی اعتقادات مشترک نیست. برای نمونه، تقدیس شیطان، الهه های ملل باستان، اعتقاد به اومانیسم، ماتریالیسم، عدم اعتقاد به روح و امور فرامادی، اعتقاد به سلیمان نه به عنوان نبی بلکه به عنوان پادشاه، جادوگر و ماسون اعظم، علاقه افراطی به علوم طبیعی، (2) اعتقاد به قدرت برتر صاحب و گروه ماسونی درجه 33 (3)اعتقاد به ساخت معبد سلیمان به عنوان پایتخت عقیدتی در بیت المقدس قبل از ظهور ضد مسیح یا دجال یا فرعون جدید در ابتدای دهه اول قرن 21 و شروع حکومت جهانی شیطانی توسط او.

ویژگی های ماسون ها

1. یک ماسون بر اساس اصل اول قانون اساسی فراماسون ها، تنها مجبور به پیروی از قوانین اخلاقی است و تعهدی جز این ندارد. هر چند برخی از لژهای امریکایی و انگلیسی، به صورت لفظی و با غرض سیاسی در خاورمیانه، اعتقاد به خدا را مطرح می کنند و مقصودشان خدای اختصاصی صهیونیست ها یعنی یهوه صبایوت است.
2. فاش نکردن و ناشناخته نگه داشتن اسرار و رموز سازمان نه فعالیت و اعضای آن
3. آغاز ورود یک فرد به لژ، معرفی سه ماسون بعد تحقیقات و انجام آزمایش و سپس رأی نهایی مجمع شورای عالی. آزمایش های ویژه مردان عبارتند از: آزمایش هوا، آزمایش آتش، آزمایش خون و آزمایش آب، فرد در آزمایش هوا باید خود را حاوی آویز کند هر چند طناب از حلقه ای عبور کرده که با کوچکترین سنگینی رها می شود. داوطلب، در آزمایش آتش باید تپانچه ای را که به او داده می شود پر از تیر کند و روی شقیقه خود شلیک کند البته این تپانچه به گونه ای طراحی شده که فقط باروت می سوزد و گلوله ای از آن خارج نمی شود. فرد در آزمایش خون، شمشیری را در شکم مجسمه ای که پارچه ای مشکی پر از خون در خود دارد، فرو برده تا او را برای قتل در مواقع ضروری آماده سازند. به داوطلب در آزمایش آب، طنابی آویزان می کنند و سرش را به داخل استخر آبی برده و به او می گویند زیر آب باشد تا وقتی که به وسیله طناب به اون فهمانده شود. (4)

اهداف فراماسونری

فعالیت های فراماسونری در کشورهای مختلف متنوع و دربردارنده عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و امنیتی است. فعالیت های اقتصادی، سیاسی، نظامی و تکنولوژیکی این جریان در قرن اخیر توسط آمریکا اسرائیل برای حمایت از گروه های شیطان پرست و ترویج فساد و فحشا صورت می پذیرد. فعالیت فرهنگی فراماسونری نیز با نفوذ در ادیان اسلام و مسیحیت، جهت تضعیف آن ها و رواج فرقه گرایی انجام می گیرد. رواج بهائیت و قادیانیه و وهابیت در اسلام و نوانجیلی ها در مسیحیت در همین راستا قرار دارد. حمایت فراماسونری از یهودیت بدین جهت است که بیشتر یهودیان ساکن اسرائیل، عضو لژهای ماسونی هستند. همه این فعالیت ها با اهداف ذیل دنبال می شوند:
1- نابودی تمام مظاهر توحید و یکتاپرستی در جهان.
2- تخریب مسجدالاقصی جهت یافتن و بازسازی معبد سلیمان و پرکردن آن از بت ها و نمادهای ماسونی.
3- دست یابی به قدرت در تمام کشورهای جهان و برقراری حکومت جهانی شیطانی با حاکمیت دجال

آمریکا و فراماسونری

شواهد فراوانی از جمله ماسون بودن امضاکنندگان بیانیه استقلال امریکا در سال 1776 میلادی و ماسون بودن افرادی شاخصی همچون بنجامین فرانکلین و توماس جفرسون، بر حاکمیت فراماسونری در کشور آمریکا دلالت دارد. جرج واشنگتن، اولین رئیس جمهور آمریکا، لقب استاد اعظم فراماسونری را داشت و بیشتر رؤسای جمهوری این کشور به جز افرادی چون ابراهام لینکلن و جان کندی عضو فراماسونری بوده اند. چهره جرج واشنگتن، ستاره داوود یا شش گوش بر دلار آمریکا، سیزده خط (هفت خط سفید و شش خط سیاه) بر پرچم این کشور، obelisk پارک مرکزی نیویورک، بنای یادبود ماسونی جرج واشنگتن و علامت های دیگر که جملگی علایم این جریان شیطانی است، شواهد دیگری بر فراماسونری بودن کشور آمریکا است. درج عبارت «IN GOD WE TRUST» بر روی اسکناس های امریکایی از سال 1957 به بعد، تاکتیکی برای مبارزه با حکومت کمونیستی شوروی و فریب افکار عمومی است. (5)
نفوذ امریکا در کشورهای اسلامی به جایی رسیده که علاوه بر تسلط بر وهابیت، به تغییر شکل جمرات در عربستان که نماد مبارزه با شیطان است، منجر شده است. ولی افسوس که برخی از حاکمان کشورهای اسلامی، همچون خرس خفته در خواب زمستانی به سر می برند.

پی‌نوشت‌ها:

1. اسماعیل رائین، فراموشخانه و فراماسونری در ایران، انتشارات امیرکبیر، ابراهیم صادقی نیا، فراماسونری و جمعیت های سری در ایران، انتشارات هیرمند، مؤسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی، اسناد فراماسونری در ایران، چاپ اول، تهران: 1381.
2. برخی از برندگان جوایز نوبل، مانند: الکساندر فلمینگ کاشف پنی سیلین، و ادوارد جنر کاشف واکسن آبله ماسون بوده اند.
3. شخص یا گروه ماسونی که به درجه 23 برسد، قدرت زیادی داشته و ماسون اعظم نامیده می شود.
4. http://www.rahpouyan.com
5. ر.ک به: مبانی فراماسونری، گروه تحقیقات علمی ترجمه جعفر سعیدی، انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی، 1376 و فراماسونرها، روتارین ها و لاینزهای ایران 1333-1357 مرکز اسناد انقلاب اسلامی 1377

منبع:خسروپناه، عبدالحسین؛ (1390)، جریان شناسی ضد فرهنگ ها، قم: تعلیم و تربیت اسلامی، چاپ پنجم/1390.